Autel ohjelmoitava 2-in-1 TPMS-rengaspaineanturi 315MHz/433MHz (kumiventtiili)

Hinta
27,28 € 22,00 €
  • Osta 20 hintaan 24,80 € 20,00 € /kpl ja säästä 9%

Ohjelmoitava yleiskäyttöinen rangaspaineanturi (TPMS-ANTURI)
Anturin kulmaa pystyy säätämään, mikä takaa sopivuuden erilaisiin vanteisiin. Venttiili menee anturiin kiinni ruuvilla. 
Autel 1-anturi (2-in-1) yhdistää molemmat 315 MHz + 433 MHz taajuudet yhdeksi TPMS-anturiksi. Ei siis tarvitse enää pitää kahta eri ilmanpaineanturia varastossa. MX-anturit on rakennettu vastaamaan tai ylittämään OEM-antureita taajuuslujuuden ja kestävyyden. Antureiden päivitys tapahtuu nopeasti ja langattomasti Autelin ohjelmointityökaluilla.

MX 1-sensor (2-in-1) kattaa 98% ajoneuvoista vähentäen varastoa. Markkinoiden kattavin anturi on helppokäyttöinen ja kustannustehokas välttämättömyys kaikille TPMS-korjauksia suorittaville liikkeille. Myymälätasolla lähes jokaisen TPMS-varustetun ajoneuvon huoltoon tarvitaan vain 1-anturi, mikä vähentää korjauskustannuksia ja parantaa asennustehokkuutta.

Suurin signaalin voimakkuus ja langaton ohjelmointi
Poikkeuksellisen anturin signaalin voimakkuuden ansiosta AUTEL 1-Sensor voidaan helposti ohjelmoida langattomasti silloinkin, kun anturit on jo asennettu pyörään. Vahvan signaalinvoimakkuuden ansiosta jopa 16 anturia voidaan ohjelmoida yhdessä istunnossa uusimmilla AUTEL TPMS-työkaluilla. AUTEL MX-anturi on 100% kloonattavissa. Uudelleen opetusta ei tarvita, kun MX-anturi kloonataan alkuperäisellä anturin tunnuksella ja asetetaan samaan asentoon.

Erinomainen akun kesto ja pieni anturin paino
Korkealaatuisten materiaalien ja kehittyneen TPMS-tekniikan ansiosta AUTEL 1-Sensor tarjoaa erinomaisen akun keston ja luotettavuuden sekä OE-anturin akun suorituskykyyn. 1-Sensorin runko painaa vain 11 g, mikä tekee siitä huomattavasti kevyemmän kuin useimmat markkinoiden anturit, mikä takaa paremman anturin vakauden ja suorituskyvyn.

Tiukka laadunvalvonta: SAE-testattu ja sertifioitu
AUTEL laadukas MX-anturi on testattu ja sertifioitu SAE-alan standardin J1205/J1206 testauksen mukaiseksi. AUTEL takaa, että MX-anturissa ei ole valmistusvirheitä 24 kuukauden tai 38 000 km. Jokaisessa Autel MX-anturissa on sarjanumero laadunvalvonnan varmistamiseksi. Sarjanumero on painettu anturiin tai se voidaan lukea Autel TPMS -työkaluilla. Sarjanumeron avulla Autel voi seurata anturin laatua tehdasvalmistuksestamme varmistaakseen, että vain korkealaatuiset osat on asennettu.

Kirjautumalla verkkokauppaan näet ammattilaisten tuotteiden hinnat ja tarjoukset.