Autel MaxiIM IM608Pro 2 avainten ohjelmointilaite

Hinta
4 457,80 € 3 595,00 €

Autel MaxiIM IM608 PRO 2 on 10-tuumainen Android-pohjainen kosketusnäyttöllinen ohjelmointilaite, jossa markkinoiden kattavimmat avainten ohjelmointi- ja ajonestotoiminnot yhdistyvät OE-tason diagnostiikkaan. Saat siis samalla laitteella ohjelmoitua avaimet kaikkiin merkkeihin sekä tehtyä vikadiagnostiikkaa samalla laitteella.

Vikadiagnostiikka: Autel IM608Pro II diagnostiikkaominaisuudet ovat laajuudeltaan samaa tasoa kuin Maxisys MS908S Pron. 

Osamaksu: saatavana myös osamaksulla (vaatii hyväksytyn hakemuksen) 

Tuki: Autonavaimet toimii Autelin virallisena jälleenmyyjänä Suomessa ja tarjoaa myös teknistä tukea. Autonavaimilla tehdään Helsingin pisteessä eniten uusia autonavaimia pohjoismaissa.

Kattava:
IM608Pro varustettu XP400Pro -avainohjelmoijalla ja uusimmalla MaxiFlash JVCI+ -ohjelmoijalla, jotka takaavat kattavat ajonesto- ja avainohjelmoinnit yli 80 automerkkiin (mukaan lukien Mercedes ja BMW). Pääset tarkistamaan kaikki tuetut mallit kätevästi osoitteesta: https://www.autel.com/vehicle-coverage/coverage2 (valitse "IM608(IMMO)"). Mikäli haluat tarkistaa vikadiagnostiikan kattavuutta, valitse malliksi MS908S Pro. 

 • Ohjattu ja automatisoitu autonavainten ohjelmointi.

 • Asiantuntijatila edistyneeseen avainten ohjelmointiin. 

 • Ajoneuvon tietojen lukeminen myös, kun kaikki avaimet ovat hukassa.

 • IMMO ECU:n nollaus/sovitus, päivitys/koodaus.

 • Transponderin luku/kirjoitus, EEPROM/MCU luku/kirjoitus.

 • Edistynyt OE-tason diagnostiikka yhdysvaltalaisille, aasialaisille ja eurooppalaisille ajoneuvoille.

 • Laaja huolto-/huoltovalikko, mukaan lukien suora pääsy EPB-, DPF-, SAS-, Oil Reset- ja BMS-toimintoihin. 

 • Varustettu Autel Remote Expert -toiminnolla. Yhdistä etänä kokeneiden asiantuntijoiden kanssa, jotka ovat valmiita auttamaan sinua kaikissa diagnostiikkaongelmissa.

 • Kaikki pilveen tallennetut huoltoraportit, joiden avulla voit tarkastella laite- ja testitietueita milloin ja missä tahansa.

 • Qualcommin kahdeksanytiminen prosessori (2,2 GHz).

 • 10,1 tuuman LCD-kosketusnäyttö 1920 x 1200 resoluutiolla

 • 128 Gt:n tallennusmuisti

 • Android 10 -käyttöjärjestelmä nopeaa käynnistystä ja moniajoa varten

Helppokäyttöinen:
MaxiIM IM608 Pro 2 on automaattinen ja helppokäyttöinen laite, joka ohjaa käyttäjää vaihe vaiheelta avainten ohjelmoinnissa. Kaikkien avainten ohjelmointi onnistuu vain seuraamalla näytön yksinkertaisia ohjeita. Lisäksi käyttäjä voi valita halutessaan asiantuntijatilan, joka tarjoaa kokeneille käyttäjille nopeamman pääsyn haluttuihin toimintoihin. Automaattiset päivitykset tulevat helposti asennettavaksi langattoman verkon kautta.

Edullinen:

 • Ei käyttömaksuja!
 • Verkkokäytön mahdollistava ylläpito/päivitysmaksu 800 € / vuosi (alv.0%). 
 • Laitetta voi käyttää myös ilman ylläpitoa, jolloin ainoastaan päivitykset ja verkkotoiminnot ovat pois käytöstä.

Turvallinen:
Maxim IM608 älykästila opastaa käyttäjiä avainten ohjelmoinnissa vaihe vaiheelta, jolloin käyttäjän tekemien virheiden riski pienenee. Auto VIN -tekniikka tunnistaa automaattisesti ajoneuvon merkin, mallin ja vuoden. Pilvipohjainen Data Manager varmuuskopioi ja tallentaa asiakas- ja ajoneuvotiedot. Autelin kehittyneen diagnostiikan avulla myös luet ja poistat mahdolliset vikakoodit.

Kysy lisää numerosta 010 318 2070 tai osoitteesta myynti@autonavaimet.fi.

Huomioitavaa: Jokaisella viralliselta eurooppalaiselta kumppanilta (https://www.autel.eu/distributors/) ostetulla työkalulla on yksilöllinen jäljitettävä sarjanumero ja takuukoodi, joka antaa sinulle eurooppalaisen takuusuojan ja teknisen tuen. Valtuuttamattomilta jälleenmyyjiltä ostetut Autel-työkalut eivät ole oikeutettuja takuuseen ja tekninen tuki on rajoitettua. Autel.eu ei ole vastuussa mistään työkalupäivityksiin ja kieliasetuksiin liittyvistä ongelmista listaamattomilta verkkosivuilta tuotujen työkalujen osalta. 

Kirjautumalla verkkokauppaan näet ammattilaisten tuotteiden hinnat ja tarjoukset.